Categorieën

schroeven
banner diamantschijf
doorlsijpschijf actie
multitools

Klantenservice via WhatsApp

WhatsApp naar 0639243680

 Veilig online betalenSchroeven


Schroeven kopen bij diamondandtools.nl!

Dynaplus Universele Schroeven: Snelheid, Grip en Betrouwbaarheid

Ontdek de Dynaplus universele schroeven met platkop en voldraad verzinkt, verkrijgbaar in TX20 en TX25 varianten. Deze schroeven bieden een combinatie van snelheid, grip en betrouwbaarheid voor al je klusprojecten.

Snel en Gemakkelijk In te Draaien

Dankzij de speciale boorpunt van de Dynaplus schroeven draai je ze snel en gemakkelijk in, zonder dat voorboren nodig is. Dit bespaart tijd en voorkomt het splijten van het hout.

Maximale Grip met Diepe TX-Drive

De diepe TX-drive zorgt voor maximale grip tijdens het inschroeven, waardoor je moeiteloos kunt werken in verschillende bouwmaterialen zonder dat de schroef wegglijdt. De TX20 en TX25 aansluitingen zorgen voor een stevige verbinding en voorkomen slippen, waardoor je efficiënt en nauwkeurig kunt werken.

Tot 50% Sneller dan Gewone Schroeven

Dankzij het ontwerp en de lage indraaiweerstand zijn Dynaplus schroeven tot wel 50% sneller dan gewone schroeven. Hierdoor kun je efficiënter werken en meer klussen klaren per acculading.

Sterk en Buigzaam

Gemaakt van gehard koolstofstaal en onderworpen aan een uitgekiend hardingsproces, zijn Dynaplus schroeven niet alleen supersterk maar ook buigzaam. Dit minimaliseert de kans op afbreken, zelfs bij intensief gebruik.

Proftec Universele Schroeven: Duurzaamheid en Gemak

Ontdek ook de Proftec universele schroeven met platkop, verkrijgbaar in Pozidrive en RVS Pozidrive varianten. Deze schroeven bieden duurzaamheid en gemak voor diverse klusprojecten.

Scherpe Draad en Dunne Schacht

De Proftec spaanplaatschroeven zijn voorzien van een scherpe, diepe draad en een dunne schacht van gehard staal. Dit maakt ze ideaal voor een breed scala aan houtsoorten en plaatmaterialen.

Gemakkelijk te Verwerken met Speciale Wax-laag

Proftec spaanplaatschroeven zijn van professionele kwaliteit en hebben een speciale wax-laag die het gemakkelijk maakt om ze te verwerken in verschillende bouwstoffen. Dit biedt betrouwbaarheid en gebruiksgemak voor je klusprojecten.

Snel Startende Punt voor Efficiëntie

De extra scherpe punt van de Proftec schroeven zorgt voor een snelle start, wat resulteert in tijdsbesparing en efficiënter werken aan je projecten.

Proftec Universele RVS Pozidrive Schroeven: Duurzaamheid en Corrosiebestendigheid

Ontdek de Proftec universele RVS Pozidrive schroeven, vervaardigd van roestvrij staal en uitgerust met een Pozidrive-aandrijving. Deze schroeven bieden duurzaamheid en corrosiebestendigheid, ideaal voor toepassingen waarbij blootstelling aan vocht een factor is.

Scherpe Draad en Dunne Schacht van RVS

De Proftec RVS Pozidrive schroeven zijn voorzien van een scherpe, diepe draad en een dunne schacht, allemaal vervaardigd uit hoogwaardig roestvrij staal. Hierdoor zijn ze ideaal voor gebruik in vochtige omgevingen en buitentoepassingen.

Gemakkelijk te Verwerken met Speciale Wax-laag

Net als andere Proftec schroeven zijn de RVS Pozidrive schroeven voorzien van een speciale wax-laag, waardoor ze gemakkelijk te verwerken zijn in verschillende bouwstoffen. Dit zorgt voor betrouwbaarheid en gebruiksgemak, zelfs in veeleisende omstandigheden.

Snel Startende Punt voor Efficiëntie

De extra scherpe punt van de Proftec RVS Pozidrive schroeven zorgt voor een snelle start, waardoor je kostbare tijd bespaart en efficiënter kunt werken aan je projecten, zelfs in vochtige of corrosieve omgevingen.

Proftec Gipsplaatschroeven: Perfect voor Gipsplaten

Speciaal ontworpen voor het bevestigen van gipsplaten, bieden de Proftec gipsplaatschroeven met fijn trompetkop en Phillips-aandrijving de perfecte oplossing.

Professionele Kwaliteit voor Gipsplaten

Proftec gipsplaatschroeven zijn van professionele kwaliteit met een hoge breekwaarde, lage indraaiweerstand en een perfect gevormde scherpe punt. Hiermee kun je snel en efficiënt werken aan je gipsplaatprojecten.

Zwarte Fosfaat-laag voor Roestwerende Bescherming

De zwarte fosfaat-laag op de gehard stalen gipsplaatschroeven biedt niet alleen een goede hechting van het stucwerk, maar ook roestwerende bescherming voor een langdurige afwerking van je gipsplaten. 

Bestel Nu je Schroeven op Diamondandtools.nl!

Ervaar zelf de kwaliteit en betrouwbaarheid van Dynaplus en Proftec universele schroeven. Bestel vandaag nog op Diamondandtools.nl en maak je klusprojecten tot een succes, zelfs onder uitdagende omstandigheden.

 

Levertijd

Wij streven er naar om de bestelde producten binnen 1-3 werkdagen bij u in huis te hebben.

Klantenservice

E-mail: info@diamondandtools.com

Klantenservice via WhatsApp
WhatsApp naar 0639243680

Volg ons opDiamond&Tools.nl

Welkom bij Diamondandtools.nl, uw specialist in gereedschapsaccessoires voor zowel de klusser als de specialist.

Heeft u hulp nodig of wilt u meer informatie over één van onze producten, neem dan contact op via WhatsApp of e-mail naar info@diamondandtools.com

Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze!