Categorieën

Showroom & bedrijfsgegevens

Diamondandtools.nl is dé specialist op het gebied van gereedschap. Onze webshop biedt een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige gereedschappen voor elke klus en taak. Maar we zijn meer dan alleen een online winkel. Ons team bestaat uit enthousiaste en deskundige professionals met een passie voor het vak. We hebben jarenlange ervaring in de branche en weten als geen ander hoe belangrijk het is om de juiste gereedschap te hebben voor elke klus.

Bij Diamondandtools.nl streven we ernaar om onze klanten niet alleen hoogwaardige producten te bieden, maar ook uitstekende service en advies op maat. Of u nu een professionele aannemer bent of een doe-het-zelver, wij staan klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste gereedschap voor uw specifieke behoeften en projecten.

Wij begrijpen dat het vinden van de juiste gereedschappen soms overweldigend kan zijn. Daarom hebben wij onze website zo ontworpen dat het gemakkelijk is om te navigeren en uw ideale gereedschap te vinden. En als u hulp nodig heeft, staan onze deskundige medewerkers altijd voor u klaar om u te adviseren en te begeleiden.

Bij Diamondandtools.com zijn we trots op onze producten en service. Onze missie is om onze klanten te voorzien van hoogwaardige gereedschappen en de best mogelijke koopervaring. We zijn er om u te helpen uw klussen te klaren met de juiste gereedschap in de hand.

Diamondandtools en zijn dochterondernemingen

Diamondandtools.nl is een vooraanstaand bedrijf dat excelleert in het leveren van hoogwaardige gereedschappen voor professionals en klussers in de bouw- en constructie-industrie. Als het kloppende hart van innovatie en kwaliteit herbergt Diamondandtools.nl twee prominente dochterondernemingen: Diamantzaagbladen.nl en Onlineboren.nl.

Diamantzaagbladen.nl, als een essentieel onderdeel van de Diamondandtools.nl-familie, is gespecialiseerd in hoogwaardige diamantgereedschap. Dit merk biedt een uitgebreide selectie van zorgvuldig vervaardigde diamantgereedschappen die uitblinken in precisie en duurzaamheid. Diamantzaagbladen.nl staat garant voor betrouwbare prestaties.

Onlineboren.nl, eveneens onderdeel van Diamondandtools.nl, is toegewijd aan innovatieve booroplossingen. Het assortiment boren van Onlineboren.nl is ontworpen om te voldoen aan de diverse behoeften van professionals en klussers in de bouwsector. Met de focus op prestaties en betrouwbaarheid biedt Onlineboren.nl geavanceerde boortechnologieën voor verschillende materialen.

Als overkoepelend bedrijf blijft Diamondandtools.nl een betrouwbare partner voor vakmensen die streven naar uitmuntendheid in hun bouwprojecten. Met een diepgewortelde toewijding aan hoogwaardige gereedschappen en voortdurende innovatie, bevestigt Diamondandtools.nl haar positie als de ultieme bestemming voor professionals die op zoek zijn naar de beste diamantgereedschappen op de markt. De nauwe samenwerking tussen Diamondandtools.nl, Diamantzaagbladen.nl en Onlineboren.nl biedt een uitgebreid assortiment van premium gereedschappen, ondersteund door expertise en betrouwbaarheid.


Diamondandtools.nl
De online gereedschapsite.
Mail: Info@diamondandtools.com

Klantenservice via WhatsApp
WhatsApp naar 06 39243680
Voeg 06 39243680 toe aan de contactlijst van je
smartphone en je kan ons via WhatsApp nog sneller bereiken.

 
BTW nummer: NL003401160B20

KvK nummer: 80177824

IBAN: NL92KNAB0503944580
BIC: KNABNL2H
URL: www.diamondandtools.nl
Mail: Info@diamondandtools.com

Levertijd

Wij streven er naar om de bestelde producten binnen 1-3 werkdagen bij u in huis te hebben.

Klantenservice

E-mail: info@diamondandtools.com

Klantenservice via WhatsApp
WhatsApp naar 0639243680

Volg ons opDiamond&Tools.nl

Welkom bij Diamondandtools.nl, uw specialist in gereedschapsaccessoires voor zowel de klusser als de specialist.

Heeft u hulp nodig of wilt u meer informatie over één van onze producten, neem dan contact op via WhatsApp of e-mail naar info@diamondandtools.com

Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze!